James Rodríguez: ”Jag var nära att gå till Atlético Madrid”

James Rodríguez: "Jag var nära att gå till Atlético Madrid"

Inför säsongen flyttade James Rodríguez från Real Madrid till Everton. Colombianen avslöjar nu att han istället kunde ha gått till Atlético Madrid, men att blev inte fallet.

Efter sparsamt med speltid och ett par utlåningar för James Rodríguez, 29, i Real Madrid lämnade colombianen La Liga för spel i Everton. Nu avslöjar James att han kunde gått till Atlético Madrid och att det endast var detaljer som återstod.

– Förra säsongen spelade jag väldigt lite i Real Madrid. När jag lämnade Bayern München hade jag det praktiskt sätt klart med en annan klubb, men Real Madrid vill inte släppa mig. Det var med Atlético Madrid, säger James Rodríguez i en intervju med ESPN Colombia.

James berättar även att han pratade med tränaren Diego Pablo Simeone personligen.

– Han sa att jag skulle bli en väldigt viktig spelare. Han såg att jag jobbade hårt och att vi kunde jobba tillsammans. Allting var klart men Real Madrid lät mig inte lämna. Om det var för att det var till Atlético? Det får du fråga Florentino Pérez, avslutar mittfältaren.

Tidigare har det kommit uppgifter om att Real Madrid ändrade sig efter att Atlético slagit Real Madrid med 7-3 på försäsongen i International Champions Cup.

Istället blev det en återförening med Ancelotti i Everton. På Merseyside har det blivit fem mål och åtta assist på 21 tävlingsmatcher för James.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea intresserade av Sergio Agüero

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply