James Rodríguez hintar om flytt till Atlético Madrid

James Rodríguez hintar om flytt till Atlético Madrid

James Rodríguez har vid flera tillfällen kopplats ihop med Atlético Madrid. Nu hintar colombianen om att en flytt till klubben är klar.

Efter en utlåning till Bayern München lämnade James Rodríguez sin dåvarande klubb Real Madrid permanent för att skriva på för Everton. Den gångna säsongen lämnade dock tränaren Carlo Ancelotti som tog över Real Madrid och in kom Rafa Benítez. Spanjoren gjorde ganska snabbt klart att han inte har James i sina planer, men något intresse har det varit tyst om.

Nu publicerar spelaren ett foto på sig själv på sociala medier med texten ”nunca dejes de creer” (sluta aldrig tro, på spanska), en slogan som använts flitigt av Atlético Madrid och Diego Pablo Simeone. Inlägget innehåller även en glad smiley samt en pil till höger med texten ”soon” (snart).

Colombianen har tidigare bekräftat att en flytt till Los Colchoneros var så gott som klar under sommaren 2019 under tiden i Real Madrid. Marängerna valde dock att backa efter att man förlorat en försäsongsmatch med 7-3 mot just sina stadsrivaler.

Några uppgifter kring en eventuell affär har inte avslöjats.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av James Rodríguez (@jamesrodriguez10)

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool gör försök att värva superstjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply