Inter Milan utmanar Arsenal om Arda Turan

Inter Milan utmanar Arsenal om Arda Turan

Inter Milan vill värva turkiske landslagsmannen

Arda Turan har haft en kämpig tid i Barcelona. Nu jagas den före detta Atlético Madrid-stjärnan av både Arsenal och Inter.

Arda Turan gjorde stor succé i Atlético Madrid och var en av lagets mest framträdande spelare. Sommaren 2015 värvades han av La Liga-konkurrenten Barcelona men på grund av ett transferförbud riktat mot den katalanska klubben blev mittfältaren inte spelklar förrän ett halvår senare. Sedan dess har Turan haft det svårt att slå sig in i startelvan och har blivit en spelare i mängden i Luis Enriques manskap.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arda Turan i Barcelona

Nu uppges 30-åringen vara på väg bort från Barca. Enligt uppgifter är Arsenal nära en värvning av spelaren då Arsene Wenger sägs ha pekat ut honom som Mesut Özils ersättare, som ryktas lämna Gunners efter säsongen. Men nu har ytterligare en klubb gett sig in i jakten på Barcelona-spelarens signatur. Det är Daily Mirror som avslöjar att Inter vill värva den forne Altético-stjärnan inför nästa säsong. Den italienska storklubben uppges ha varit i kontakt med Diego Simeone, som kan tänka sig att återvända som tränare till klubben han en gång representerade under sin spelarkarriär. Om en sådan övergång går igenom kommer det Turan med stor sannolikhet vara öppen för en flytt till Serie A men för tillfället lägger Atlético Madrids stjärntränare fokus på de kommande Champions League-semifinalerna mot Real Madrid.

Arda Turans kontrakt med Barcelona löper ut år 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply