Griezmann bekräftar – kan gå till United i sommar

Griezmann bekräftar - kan gå till United i sommar

Griezmann öppnar för att lämna Atlético Madrid

I programmet Quotidien på den franska tv-kanalen TMC säger Griezmann för första gången att han kan lämna Atlético Madrid i sommar.

Antoine Griezmann är en jagad man och har mer eller mindre sen tiden i Real Sociedad jagats av storklubbar runt om i Europa. Sommaren 2014 skrev fransmannen på för Atlético Madrid och nu kan han vara på väg att ta ytterligare ett kliv, detta till Premier League. På måndagskvällen säger anfallaren i komediprogrammet Quotidien som går på franska TMC att hans framtid kommer att avgöras under de två kommande veckorna.

När frågan om en flytt till Manchester United kom upp tvekade 26-åringen och inte gav en hint om flytt.

– Det är möjligt. På skala ett till tio är det en sexa. Och jag menar verkligen vad jag säger, berättar fransmannen som trots hinten om en flytt inte utesluter att stanna i Atlético Madrid.

– Att stanna i Atlético Madrid är nummer sju på skalan. Att jobba med Zidane? Noll, avslutade Griezmann som även jagats av bland annat Paris Saint-Germain under den senaste tiden.

SE ÄVEN: Griezmann lön, förmögenhet och kontrakt med Atlético Madrid 2017

Utköpsklausul på 100 miljoner euro

Spelarens utköpsklausul ligger för närvarande på 100 miljoner euro efter att ha förlängt sitt kontrakt med Atlético till och med sommaren 2021.

I samma veva kommer även uppgifter från Spanien att spelaren har ett kontraktsförslag från Atlético Madrid med en lön på 12 miljoner euro samtidigt som man höjer utköpsklausulen till 150 miljoner euro.

Griezmanns lön ligger för närvarande på 8 miljoner euro per säsong, en siffra som Manchester United sägs vara villiga att fördubbla vid en övergång.

Griezmann bekräftar - kan gå till United i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply