Griezmann: ”Alla spelare vill spela för Barca, Real, Bayern”

Atlético Madrids anfallare Antoine Griezmann säger att det skulle vara svårt att neka till storklubbarna

Atléticos franske anfallare Antoine Griezmann lämnade Real Sociedad för Atlético Madrid sommaren 2014. 25-åringen har  sedan dess utvecklats till en av världens bäste anfallare och har under en längre tid ryktats med en flytt till en av Europas storklubbar. Griezmann har kopplats med Manchester United, dit även landslagskamraten Paul Pogba försökt locka till honom. 

”Skulle jag kunna spela för Real Madrid, Barcelona eller Bayern? Varför inte. Det är alla spelares dröm att få spela med stora klubbar som de. Det är de stora klubbarna inom Europa.” säger Griezmann uppger MARCA.

”Men jag kan inte se mig själv spela för Barcelona eller Real Madrid just nu, eller någon annan klubb. Jag är väldigt glad i Atlético. Jag vill inte lämna klubben och jag trivs bra här, inte för PSG, Kina, MLS eller för ryska ligan eller någon annanstans.” fortsätter Griezmann.

25-åringen som under tisdagen fyller 26 år gammal, valde att stanna och förlänga med Atlético förra sommaren efter en lång rad rykten med andra klubbar. Tränaren Diego Simeone ska ha övertygat fransmannen om att stanna, och sedan dess har spanska medier uppgett att Griezmanns framtid ligger i Simeones händer. Något som Griezmann själv nekar till.

”Min framtid ligger inte hos Simeone. Han kanske lämnar någon dag eller gör jag kanske det. Jag ringde honom inför säsongen för att se vad han hade för planer. Han sa att han skulle stanna, och det kändes bra och därför valde jag att stanna.” avslutar Griezmann.

Griezmanns kontrakt med Atlético går ut år 2021.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply