Galna ryktet: ”Barçelona vill värva Fernando Torres”

Barça kan plocka in Fernando Torres – gratis

Fernando Torres har haft en tung lånesejour hos Atlético Madrid och framtiden ser oviss ut. Men under söndagen skriver spanska AS att ligakonkurrenten Barçelona kan tänka sig att värva anfallaren.

Efter Fernando Torres succétid i Liverpool spåddes han en lysande framtid. Men bortsett från stora framgångar i diverse landslagssammanhang så har karriären inte nått upp till den standard som man hade hoppats på. Det blev en flytt till Londonklubben Chelsea men där gjorde spanjoren inga större avtryck, och såldes vidare till Milan. Väl där blev han utlånad till Atlético Madrid i fjol, där hans genombrott en gång kom. Men inte ens det har fått fart på Torres, som nu väntas lämna klubben när lånetiden är över.

Bäst betald i världen

Avtalet med Atlético löper ut i sommar, och någon fortsättning lär det inte bli med tanke på den bristande speltid han har fått under hösten.

– Fernando och Diego Simeone borde sitta ner och prata om det här för allt beror på klubbens vilja. Han måste ge Torres beskedet: Jag tror på dig eller jag tror inte på dig, sa agenten Juan Antonio Martin Peton tidigare i veckan till radiokanalen Cadena COPE.

Agenten passade också på att avslöja att hans klient fått ett erbjudande från Kina som skulle göra honom bäst betald i fotbollsvärlden. Det ska även finnas intressen från klubbar i Japan, Förenade Arabemiraten och USA.

Barça vill plocka in anfallaren

Men nu kan årets transferbomb ha avslöjats. Enligt AS ska de regerande Champions League-mästarna Barçelona vara högst angelägna av att värva 31-åringen i sommar, då han kan gå som bosman från Milan. Men med stjärnor som bland andra Lionel Messi, Neymar och Luis Suarez i truppen kan man fråga sig huruvida spelaren själv ställer sig till att konkurrera med dessa, med tanke på hans nuvarande missnöje över speltiden i huvudstadsklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply