Forlán: ”Finns inte många klubbar att gå till för Griezmann..”

Forlán: "Finns inte många klubbar att gå till för Griezmann.."
bet365

Forlán uttalar sig om Griezmanns framtid

Den uruguayanske anfallaren spenderade totalt fem säsonger i Atlético Madrid. I en intervju med spansk press säger han nu att det inte finns många bättre klubbar för Griezmann.

Det pratas mycket om en flytt för Antoine Griezmann till sommaren. Fransmannen som kom till Atlético Madrid sommaren 2015 har kopplats ihop med flera klubbar och det är fortfarande oklart om han stannar eller inte.

Nu säger den före detta Atlético Madrid-anfallaren Diego Forlán i en intervju med Esto es Atleti att det inte finns speciellt många bättre klubbar att gå till.

– Griezmann är en spelare med mycket kvalité och kan göra allt på planen. Han gör assist, försvarar och jobbar hårt, han har en fin blick för spelet och han gör det väldigt bra säsong efter säsong. Det är en spelare som jag gillar väldigt mycket om jag ska vara ärlig. När det kommer till eventuell flytt säger jag samma som jag sa till Diego Godín. Det finns väldigt få klubbar att flytta till som är bättre än Atlético, både sportsligt och ekonomiskt, avslutar han.

Griezmann har kontrakt med Atléico Madrid till och med sommaren 2022. Hans utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro.

SE ÄVEN: Officiellt: Fernando Torres lämnar Atlético Madrid

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply