Fernando Torres framtid avgörs i veckan

Fernando Torres framtid avgörs i veckan

Hävdar Diego Simeone

Enligt Football Espana hävdar Diego Simeone att Fernando Torres framtid i Atlético Madrid avgörs i veckan.

Fernando Torres framtid i Atlético Madrid fortsätter att vara osäker. Det har tidigare spekulerats om att Torres kan gå till Lazio i sommar, men det har också sagts att Torres kan gå till mexikanska Monterrey. Samtidigt har Torres sagt att han vill stanna i Atlético Madrid. Nu har den spanska klubbens tränare Diego Simeone kommit med ett uttalande, där han hävdar att det snart kommer att bestämmas hur det blir med Torres framtid i Atlético.

– Torres har gjort ett bra jobb. Klubben kommer komma med ett uttalande om hur det blir med hans framtid under de kommande dagarna, säger Simeone enligt Football Espana.

Spanjoren har haft en stigande formkurva under den senaste tiden, och har gjort två mål under de två senaste matcherna. Han gav Atlético ledningen borta mot Barcelona Champions League, innan han senare drog på sig två gula kort och blev utvisad, vilket ledde till att motståndarna kunde vända matchen och vinna med 2-1. På onsdag spelas returmötet mellan lagen på Vicente Calderon i Madrid för att avgöra vilket lag som tar sig till turneringens semifinaler.

Nästa vecka avgöras Atlético Madrids öde i Champions League kvartsfinal då laget spelar returmatchen mot FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply