Falcao om Chelsea-uppgifterna: ”Det kan stämma”

Colombianen dementerar inte flyttryktet

Allt mer talar för att Radamel Falcao spelar för Chelsea nästa säsong. Nu har protagonisten själv i flyttdramat kommenterat uppgifterna som länkar honom till Premier League-mästarna.

Förra säsongen floppade Radamel Falcao i Premier League-klubben Manchester United och efter säsongens slut valde ligafyran att inte behålla colombianen i truppen. Han fick med andra ord återvända till sin nuvarande klubb Monaco. Det ser dock bara ut att vara tillfälligt, då han länkas bort från klubben ganska rejält.

Den hetaste kandidaten är utan tvekan i dagsläget Chelsea. Premier League-mästarnas manager José Mourinho backade tidigare den här månaden upp den kritiserade landslagsmannen.
– Det gör ont att se att folk verkar tro i England att Falcao är den person som de såg i Manchester United. Han är en spelare jag känner till, en som jag följt sedan Atlético Madrid och om jag kan hjälpa Falcao att ta sig tillbaka till sin nivå, då kommer jag göra det, sa José Mourinho till DirecTv Sports vid ett tidigare tillfälle.

”Det kan stämma”

Och enligt de senaste uppgifterna som kommer från Sky Sports, ska Chelsea och Monaco vara överens om ett säsongslångt låneavtal gällande den colombianske anfallsstjärnan. Nu har även stjärnan själv intervjuats gällande uppgifterna.
– Jag tänker bara på Copa América och truppen, min tränarstab och att ta hand om mig själv, säger stjärnan till reportrarna enligt Sky Sports.

När han dock tillfrågas om uppgifterna stämmer, då är det ett mer spännande svar som ges av Radamel Falcao.
– De kan stämma, ni vet det snart, säger han.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply