bet365

FA förlänger Diego Costas avstängning

FA förlänger Diego Costas avstängning

Diego Costa missar tre matcher

Efter förlustmatchen mot Everton innan landslagsuppehållet fick Diego Costa en avstängning på två matcher efter en bitattack på en motståndare, nu förlängs straffet.

Diego Costa är känd som en av de spelare som drar till sig mest uppmärksamhet. Den spanska landslagsmannen har vid flera tillfällen varit inblandad i hetluften efter flera fula aktioner och den senaste resulterade i att 27-åringen blev avstängd under de kommande två matcherna. Nu har dock det engelska fotbollsförbundet ökat straffet med ytterligare en match vilket innebär att spelaren kommer att tvingas avstå de kommande tre matcherna som laget spelar, detta mot Aston VIllaSwansea och Manchester City.

Kan lämna Chelsea i sommar

Turerna kring Diego Costas vara eller icke vara på Stamford Bridge fortsätter. Den engelska klubbledningen vill ha kvar spelaren i truppen även nästa säsong men spelaren själv ska ju ha sagt att han vill lämna för spel i Atlético Madrid. Redan förra våren avslöjade vi på Silly Season Sverige att Diego Costa inte trivs i den engelska storklubben och att han kan vara på väg tillbaka till Madrid. Då var problemet att de båda klubbarna inte kunde komma överens om en betalningsplan då Atlético ville dela upp betalningen medan Chelsea ville ha hela summan på en gång.

Enligt Sky Sports ska spelaren ha tackat ja till en flytt tillbaka till Estadio Vicente Calderón där Diego Pablo Simeone var nyckeln till att övertala Costa om en återkomst till det lag där han vunnit bland annat en Copa del Rey-titel och en La Liga-titel under Simeones ledning.

bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply