Edinson Cavani i möte med Atlético Madrid

bet365
Edinson Cavani i möte led Atlético Madrid

Atlético Madrid träffade Cavani

Storstjärnan har under flera säsonger kopplats ihop med en flytt till Atlético Madrid. Under tisdagen var han på plats i den spanska huvudstaden.

Det händer mycket kring Atlético Madrid för tillfället. Det är framför allt anfallspositionerna som det pratas mest om och Antoine Griezmanns vara eller icke vara i laget. Fransmannen ska i maj månad ha bestämt sig för att stanna men efter att ha blivit utbuad av en minoritet på Estadio Metropolitano. Nu är ’Grizi’s framtid inte lika säker och därför har man nu gett sig ut på jakt efter en eventuell ersättare.

Det är Edinson Cavani som är huvudmålet inför den kommande säsongen. För ett par veckan hade spelaren ett möte med Atlético tillsammans med sin agent Walter Guglielmone utanför den spanska huvudstaden.

31-åringen sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2020 men ska vara beredd att se över möjligheten att flytta. PSG behöver sälja spelare för mellan 70 och 90 miljoner euro för att inte straffas UEFA financial fair play. Därför kan Atlético få till ett bra pris för anfallaren.

Edinson Cavani är med i Uruguays VM-trupp som kommer spela tre matcher i Ryssland. Fotbolls-VM drar igång den 14 juni och man är i samma grupp som Ryssland, Saudiarabien och Egypten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply