Dortmund vill värva Kevin Gameiro

Dortmund vill värva Kevin Gameiro

Kevin Gameiro till Borussia Dortmund?

Fransmannen som fått agera tredjeanfallare i Atlético Madrid den gångna säsongen kan vara på väg att lämna för Bundesliga.

Borussia Dortmund är ute efter en anfallare. Efter att ha lånat in Michy Batshuayi den gångna säsongen siktar man nu på att köpa loss en spelare inför 2018/2019. Flera namn har kopplats ihop med den tyska storklubben och det senaste att förknippas med BVB är Kevin Gameiro. Anfallaren lämnade Sevilla för spel i Atlético Madrid för två år sen men har inte lyckats ta en startplats under sin tid i huvudstadsklubben. Nu kan det alltså bli en flytt vidare till Bundesliga.

Det är radiokanalen Cadena SER som kommer med uppgifter om att den tyska klubben ska vara villiga att betala en högre summa för att knyta till sig Gameiro. Dortmund sägs vara beredda att lägga ut upp emot 23 miljoner euro för spelarens tjänster och nu väntar Atlético på att en affär ska bli klar.

Sedan tidigare var den rödvita klubben mer eller mindre överens om en flytt till Valencia. ‘Los Che’ erbjöd dock endast drygt 13 miljoner och efter att Dortmund erbjudit nästan dubbelt så mycket är det oklart var anfallaren spelar sin fotboll nästa säsong.

Det finns även en chans att Gameiro stannar i Atlético Madrid den kommande säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply