Diego Simeone att ersätta Arsene Wenger i Arsenal?

Diego Simeone att ersätta Arsene Wenger i Arsenal?

Ryktas även kunna återvända till Inter

Det ser allt troligare ut att Arsenal inom en snar framtid kommer att tas över av en ny tränare, med bland annat Bournemouthttränaren Eddie Howe som ett populärt val, men även Diego Simeone har ryktats vara aktuell.

Arsenal har spelat under fransmannen Arsene Wenger i 20 år. Det är en mycket lång tid och många är de som känner vördnad för tränaren. Men allt fler supportrar har börjat protestera och kräva fransmannens avgång. Han har inte haft samma succéhistoria som Sir Alex Ferguson hade under sina 26 år i Manchester United och efter ett antal år utan några större troféer kan det vara dags att byta tränare. Wengers kontrakt går även ut efter den pågående säsongen och ännu har ingen förlängning skrivits på.

Ett namn som ofta nämnts i dessa sammanhang är den mycket unge och talangfulle Eddie Howe, som för närvarande tränar Premier Leaguekonkurrenterna Bournemouth och har gjort ett enastående jobb med att klara uppflyttning till den högsta ligan samt lyckas hålla sig kvar. Ett annat namn är Atletico Madrids Diego Simeone. Den argentinske tränaren är mycket hyllad och eftertraktad, bland annat av sin gamla klubb Inter.

Den före detta Arsenalmittfältaren Ray Parlour skulle kunna se Simeone leda Arsenal och menar på att tränaren själv skulle ha ett intresse av att jobba i Premier League.

– Simeone, om han vill flytta från La Liga vet vi inte, men jag är säker på att han skulle vilja testa sig själv i Premier League mot tränare som Guardiola, Mourinho, Klopp och tränare som dem, sade Parlour till TalkSport.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply