Diego Godin förlänger med Atletico Madrid

Diego Godin förlänger med Atletico Madrid

Uppgifter: Uruguayanske mittbacken skriver nytt kontrakt

Det har varit många klubbar som ryktats vilja köpa loss Uruguays mittbacksstjärna Diego Godin. Men nu gör spansk media det gälla om att mittbacken och hans nuvarande klubb Atletico Madrid har skrivit ett nytt kontrakt.

Inte minst har det varit Manchester United som uppgetts vilja lägga vantarna på den sydamerikanske försvararen. Men även Juventus ska ha varit intresserade av spelaren.

Det är Sportitalia som kommer med uppgifter om att Juventus vill betala vad som krävs för att köpa loss 32-åringen. Den gamla damen sägs vara villiga att betala de 20 miljoner euro som spelarens utköpsklausul ligger på. Godin har vid flera tillfällen tidigare kopplats ihop med Juventus och nu vill man göra ett sista försök för att få till en övergång.

Skriver på för tre rår?

MER SPORT: Rasmus Dahlin lön

Diego Godín satt förut på ett kontrakt som går ut sommaren 2019, vilket nu ska sträcka sig fram till 2021. I det spanska lägret är man väl medvetna om spelarens situation och har därför inlett förhandlingar om en kontraktsförlängning. Det mesta tyder på att det blir fortsatt spel på Estadio Metropolitano för spelaren som varit i klubben sedan 2011. Både utköpsklausulen på 200 miljoner samt hans lön ska ha höjts.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply