David De Gea lämnar – Jose Mourinho letar efter ersättare

De lämnar Manchester United till sommaren – vem ska ersätta honom?

Det är praktiskt taget klart att David De Gea kommer att lämna Manchester United efter att den här säsongen tagit slut. Nu uppger engelsk media att Jose Mourinho letar efter en ersättare till stjärnmålvakten just nu, och han kan bli klar inom kort.

Zlatan Ibrahimovic blev nyligen långtidsskadad efter en tuff korsbandsskada i Manchester Uniteds ligamatch. Det är dock inte det enda tuffa beskedet som Jose Mourinho och hans Manchester United fått under de senaste veckorna.

För nu uppges det vara nästan helt klart att Uniteds stormålvakt, kanske den bästa spelaren i laget de senaste säsongerna, David De Gea, kommer att lämna klubben till sommaren.

Han ska ersätta stjärnan

Enligt spansk media ska den förre Atletico Madrid-målvakten redan ha bekräftat för dina vänner att han tänker lämna Manchester i sommar. Allt pekar på att den spanske landslagskeepern kommer att skriva på för hans gamla lokalkonkurrent, Real Madrid.

Om det händer ska Manchester United göra precis som förra gången man värvade in en ny spelare mellan stolparna – nämligen att värva från Atletico Madrid, igen. För just nu uppges Mourinho vara väldigt benägen att värva den spanska huvudstadsklubbens stormålvakt från Slovenien, Jan Oblak.

Dessutom verkar United fortfarande vara högintresserade av att värva Atleticos Antonie Griezmann. Båda spelarna kostar uppemot en miljard – per styck. Det skulle alltså kunna bli en övergångssumma på minst två miljarder kronor i sommar för Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply