Chelsea förbereder rekordbud på Antoine Griezmann

Chelsea förbereder rekordbud på Antoine Griezmann

Conte släpper inte tankarna om Antoine Griezmann

Enligt brittisk media ska Chelsea nästa sommar lägga ett rekordbud på Atlético Madrids franske anfallare som imponerat stort på Antonio Conte.

Samtliga storklubbar på de brittiska öarna har under de senaste somrarna ryktats ha ögonen på Antoine Griezmann som utvecklats till en av världens bästa anfallare i Atlético Madrid. En klubb som det pratats lite extra om är Chelsea som tidigare värvat flertalet spelare från den spanska huvudstadsklubben, detta i form av Diego Costa och Filipe Luis.

Nu sägs Stamford Bridge-klubben med Antonio Conte i spetsen vara beredda att betala 900 miljoner kronor för att köpa loss fransmannen, en summa som spelaren har inskriven som utköpsklausul i sitt kontrakt som går ut 2021, detta enligt Sunday Express.

25-åringen har tidigt sagt att han innan förlängningen av sitt kontrakt frågade Diego Pablo Simeone om argentinaren skulle stanna i klubben, något som fick de flesta att lyfta på ögonbrynen, men fransmannen har lugnat ner det hela i efterhand.

– Jag menade inte att jag skulle lämna om Simeone inte skulle vara kvar. Jag trivs i Atlético och vill fortsätta här i vilket fall som helst, sa Griezmann efter gårdagens vinst mot Celta Vigo, en match där fransmannen stod för två fullträffar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply