Cavanis uttalande späder på flyttryktena

Anfallaren allt närmare La Liga-flytt

Under en längre tid har Edinson Cavani ryktats vilja lämna Paris Saint-Germain och igår späddes flyttrykterna på.

Situationen i PSG

Det är ingen hemlighet att Edinson Cavani letar efter ny klubb nästa säsong. Sen uruguayanen kom till Paris Saint-Germain för två år sedan har det ständigt pratats om att han inte trivs och enligt medier i både Frankrike och Uruguay ska det bland annat handla om att Cavani inte får spela som centerforward. Diskussionen har pågått under ett längre tag och i dagarna erkände spelaren själv att han inte är nöjd med situationen. Det hela hettar upp spekulationerna var den före detta Napoli-spelaren kommer att hamna nästa säsong och flera intressanter står på kö för att värva ’El Matador’.

På Atlético Madrids radar

Som Silly Season Sverige rapporterade den 24 april ska Cavani vara överens med Atlético Madrid om de personliga kraven men det är förhandligarna mellan klubbarna som återstår. Sen innan finns redan tre av PSGs anfallarens landsmän i den spanska huvudstadsklubben. I klubben finns de två mittbackarna José Maria Giménez och Diego Godin samt fystränaren Oscar Ortega där de två sistnämnda ska vara de två avgörande faktorerna till att Cavani väljer Atlético. Diego Godín är även en nära vän till anfallaren och Atlético-spelaren har vid flertalet tillfällen uttryckt sin vilja om att få spela med Cavani.

Öppnar för flytt

I dagarna intervjuades huvudpersonen själv i magasinet GQ där han inte stängde dörrarna för att lämna PSG.

”I Paris har jag aldrig haft chansen att spela som central anfallare, jag blir alltid utflyttad på kanten. Om detta kan få mig att lämna klubben? Jag vill spela som centerforward och för tillfället vet jag inte vad som kommer att hända nästa säsong” säger han enligt magasinet.

Såhär längt har Cavani stått för 25 mål på 41 matcher denna säsong  i PSG-tröjan.

 

SE ÄVEN: TOPP 10: Bästa straffskyttarna i världen

SE ÄVEN: Depay: ”Omöjligt att säga nej”

SE ÄVEN: FCK in i jakten på Helander?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply