bet365

Bekräftat: FIFA utreder Chelsea – kan straffas med registreringsförbud

Bekräftat- FIFA utreder Chelsea - kan straffas med registreringsförbud

Chelsea kan straffas av FIFA

FIFA bekräftar under onsdagen att en utredning pågår där Chelsea är inblandade. Det hela ska ha dragits igång på grund av man kan ha gjort fel vid värvning av minderåriga.

Under de senaste åren har FIFA straffat klubbar som inte gjort rätt för sig när det kommer till värvning av minderåriga. Tidigare har de tre spanska storklubbarna Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid åkt på ett registreringsförbud som gjort att man inte kunnat värva spelare under ett eller flera transferfönster. FIFA har dock inte lagt ner stridsyxan och nu bekräftar man för MailSport att man håller på att utreda Chelsea för liknande fall.

Precis som vid tidigare fall kommer FIFA inte uttala sig officiellt angående utredningen innan man kommit fram till ett beslut. Något att ha i åtanke är att detta är tredje gången som den engelska huvudstadsklubben ligger under FIFAs lupp sen 2009, detta av precis samma anledning. Redan 2009 åkte man på ett registreringsförbud som sträckte sig över två tranferfönster efter att inte gjort rätt för sig i affären med Gaël Kakuta som anslöt från franska Lens. Tillslut fick Chelsea dock rätt efter att ha överklagat beslutet.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-stjärnorna

Bekräftat- FIFA utreder Chelsea - kan straffas med registreringsförbud

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply