Bekräftar: Ingen Simeone till Inter i sommar

bet365
Bekräftar: Ingen Simeone till Inter i sommar

Diego Simeone stannar i Atlético Madrid

Inters vicepresident som åt middag med Diego Pablo Simeone i helgen säger till fransk radio att tränaren inte kommer att ansluta till klubben i sommar.

Diego Pablo Simeone har sen 2011 lyft Atlético Madrid till nya höjder och vunnit alla titlar som går att vinna förutom Champions League. I helgen möter man Real Madrid i finalen på San Siro i Milano men redan i helgen var Diego Pablo Simeone på plats för att kolla in allt från spelarhotellet och träningsanläggningen till gräsmattan på San Siro och omklädningsrummen.

I samband med blixtvisiten passade Simeone även på att besöka restaurangen Botinero som ägs av de båda landsmännen och före detta Interspelarna Javier Zanetti och Walter Cambiasso. Simeone åt även lunch med den förstnämnda.

På måndagskvällen intervjuades Zanetti av den franska radiostationen RMC och 42-åringen berättade då att varken Inter eller Simeone inte hade några planer på att se tränaren på San Siro nästa säsong.

– Jag vet att Simeone vill bli tränare här någon gång i karriären, men vi har redan Mancini som är en väldigt bra tränare, sa Zanetti.

 

Läs mer om Atlético Madrid och Champions League-finalen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply