Bayern Munchen värvar inte Lucas Hernandez i januari

bet365
Bayern Munchen värvar inte Lucas Hernandez i januari

Lucas Hernandez stannar i Atlético

Fransmannen som sades vara så gott som klar för spel på Allianz Arena ser istället ut att stanna i Atlético Madrid. I alla all till sommarens transferfönster öppnar.

Det har gått några veckor sedan den spanska tidningen Diario MARCA släppte bomben att Bayern Munchen ville betala utköpsklausulen för Lucas Hernández. Försvararen förlängde så sent som i somras kontraktet med den spanska huvudstadsklubben och har en klausul på 80 miljoner euro. Enligt MARCA var det så gott som klart att fransmannen skulle lämna den rödvita klubben redan under vintern men nu ser det hela ut att ha stanna av. Under gårdagen uttalade sig nämligen Bayern Munchens sportchef Hasan Salihamidzic om en eventuell värvning av fransmannen.

– Vi har varit i förhandlingar och vi kommer fortsätta förhandla. Att han skulle komma under vinterfönstret är dock inte troligt, säger bosniern i en intervju med tidningen BILD.

Atlético Madrid försöker för närvarande förlänga kontraktet med spelaren som sitter på en lön på 3 miljoner euro per säsong. Bayern Munchen ska vara villiga att erbjuda ’Lucas’ drygt 9 miljoner euro per säsong.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atlético Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply