Bayern München och Manchester United gör upp om James Rodríguez

Bayern München och Manchester United gör upp om James Rodríguez

James Rodríguez – till Bundesliga eller Premier League?

Efter att inte ha presterat som den spanska huvudstadsklubben förväntat sig denna säsong sägs man nu överväga att sälja spelaren efter säsongen, och det saknas inte köpare.

James Rodríguez har huvudrollen i den engelska pressen under onsdagen. Förutom att spelaren gjorde måt mot AS Roma Champions League spekuleras det även väldigt mycket om spelarens framtid. Colombianen har nämligen inte varit sig själv denna säsong och rapporter från både Spanien och och England menar nu att Real Madrids nummer tio kan vara på väg att lämna marängerna efter två säsonger på Santiago Bernabéu.

Enligt Daily Star finns det två klubbar som tävlar om att få spelarens underskrift på ett kontrakt i sommar. Bayern München och Manchester United sägs vara klubbarna som ska ha visat mest intresse för spelaren och skulle Jose Mourinho ta över The Red Devils i sommar sägs 24-åringen vara en prioritet för Old Trafford-klubben som även sägs förstärka med Zlatan Ibrahimovic.

Mittfältaren finns även på Bayer Leverkusens önskelista och Bundesliga-klubben sägs vara beredda att sälja någon av störa storspelare för att värva colombianen som denna säsong deltagit i 18 ligamatcher.

James Rodríguez med på Real Madrids svarta lista

James Rodríguez och Isco har inte utnyttjat Gareth Bales frånvaro för att ta en plats i Real Madrids startelva, det har snarare varit tvärt om. De båda spelarna har under den senaste månaden gjort sämre och sämre insatser vilket lett till att de båda blev utvisslade när de byttes ut i helgens match mot Atlético Madrid. Marängernas klubbledning ska inte vara nöjd med spelarnas insatser och uppförande och därför planerar man att sälja en av de i sommar.

James Rodríguez har denna säsong inte alls visat prov på de kvalitéer som colombianen har. Det hela började med att spelaren inte kom överens med Rafael Benítez och fick spela mindre än hälften av den speltid som han fick under Carlo Ancelotti. Spelaren missade elva matcher tidigare under säsongen på grund av skada och vid vissa tillfällen pratades det även om att 24-åringen ska ha varit ur form och vägt några kilo förmycket.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply