Barcelona ute efter Chelseas Diego Costa

Galna ryktet – Barca kan värva förre Atletico-stjärnan

Silly Seasons galna rykten fortsätter. Nu skriver engelska Independent att Barcelona är ute efter att värva Chelseas-stjärnan Diego Costa, något som kan ske redan i sommar.

En av Fotbolleuropas största övergångar i sommar kan redan vara klart. Barcelona kan vara på väg att tappa två av sina största stjärnor, Lionel Messi och Neymar, om klubben har otur och inte klarar att lösa sina kontraktsförhandlingar på bästa tänkbara sätt. Redan tidigare har det talats om att Lionel Messi kan vara på väg att lämna klubben, redan till sommaren, då Pep Guardiolas Manchester City är ute efter att signera den argentinske superstjärnan.

Även anfallaren Neymar uppges vara på väg bort från Barca. Den brasilianske superstjärnan påstås vara missnöjd med situationen i den katalanska storklubben. Båda spelarna lär inte lämna samtidigt, men om än gör det vill nu Barcelona ha en spektakulär ersättare.

Förre konkurrenten kan värvas

Det är engelska Independent som rapporterar att Barcelona på allvar överväger att värva Chelsea-stjärnan till laget i sommar. Det har ryktats om att Atlético Madrid vill försöka med en återkomst för Costa till Vicente Calderón, men Madrid-lagets problem är att de inte får värva på ett helt år.

Då kan Barcelona komma att stjäla stjärnan framför ögonen på honom. Dock ska det tilläggas att värvningen med allra största sannolikhet inte blir av så vidare inte någon av av Suarez, Messi eller Neymar lämnar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply