bet365

Barcelona i kontakt med Vitolo om en övergång

Barcelona i kontakt med Vitolo om en övergång

Fyra spelare på Barcas önskelista

Då man bestämt sig för att sälja Arda Turan i sommar har man tagit fram en lista med fyra namn på potentiella ersättare till turken. Ett av de är Vitolo från Sevilla.

Jakten på en ersättare till Arda Turan är i full gång. Spelaren anslöt till den katalanska storklubben sommaren 2015 men har inte nått upp till klubbledningens förväntningar och nu vill man sälja spelaren som man betalade närmare 34 miljoner för. Turan har flera erbjudanden att ta ställning till och Barcelona har redan börjat höra sig för angående ersättare till mittfältaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020.

Barcelona är intresserade av spelare, bland annat Ángel di María (París Saint-Germain), Marco Reus (Borussia Dortmund), Bernardo Silva (AS Mónaco) och Vitolo (Sevilla) men det är den sistnämnda spelaren som just nu är prioriterad. Barcelona ska redan ha kontaktat spelaren och dennes agent för att få till en övergång men det blir inte lätt för Camp Nou-klubben att värva Vitolo. Även om spelaren ska ha uttryckt sig positivt finns det även andra klubbar som är ute efter mittfältaren, bland annat Manchester City och Atlético Madrid där spelaren själv flirtat med den sistnämnda klubben vid ett par tillfällen.

Vitolos utköpsklausul ligger på 40 miljoner euro, en summa som samtliga intresserade klubbar ska vara beredda att betala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply