Barcelona återgår till jakten på Antoine Griezmann

Barcelona återgår till jakten på Antoine Griezmann

Antoine Griezmann i sikte för Barcelona – om Neymar lämnar

Enligt spanska medier ska Barcelona vara intresserade av en värvning av Antoine Griezmann, detta om Neymar lämnar för spel i Paris Saint-Germain.

En flytt för Neymar till Paris Saint-Germain kommer allt närmre och enligt flera medier i Frankrike sägs övergången bli klart i början av nästa vecka. Den spanska storklubben förväntas dra in 222 miljoner euro och nu kommer flertalet namn upp som Barcelona vill ersätta brassen med.

Det har tidigare pratats om en värvning av bland annat Coutinho men nu har ännu ett namn kommit upp bland möjliga spelare. Enligt spanska Diario MARCA ska katalanerna ha siktat in sig på en värvning av Antoine Griezmann från Atlético Madrid. Tidningen skriver att 26-åringen är ett alternativ då hans utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro men att det i så fall skulle bli en värvning under vinterfönstret. Atlético Madrid har nämligen straffats med ett registreringsförbud och skulle därmed inte kunna hämta in någon ersättare om man säljer fransmannen.

den gångna säsongen blev det 26 mål för Griezmann när Atlético slutade trea i La Liga, tog sig till semifinal i Copa del Rey och semifinal i Champions League.

Barcelona återgår till jakten på Antoine Griezmann

Coutinho eller Hazard

Neymar har flitigt kopplats ihop med Paris Saint-Germain under sommaren och det sägs att brassen vill lämna Spanien för att prova på något nytt. Samtidigt har Barcelona sagts vara väldigt sugna på Philippe Coutinho, men man är inte beredda att betala den prislappen som Liverpool kräver just nu.

Istället kan man skifta fokus till Hazard. Det uppger Goal men samtidigt svarar Conte på dessa ryktena till samma sajt.
– Han är väldigt glad över att stanna hos oss och spela för Chelsea. Jag vet ingenting om den här situationen, säger Antonio Conte enligt Goal.com.

– Tidigare har jag läst många historier om Hazard och Real Madrid – och nu Barcelona. Detta är transfermarknaden och vi måste förstå det, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply