bet365

Atlético närmar sig värvning av Diego Costa

Atlético närmar sig värvning av Diego Costa

Diego Costa – en fråga ett par veckor

Enligt spansk media kommer Atlético Madrid inom kort att köpa loss Diego Costa. Inom två veckor ska en affär vara klar.

Övergången för Diego Costa till Atlético Madrid kommer bli klar inom två veckor, det menar den Madridbaserade tidningen Diario AS som kommer med uppgifterna under söndagsförmiddagen. Enligt tidningen känner Atlético Madrid inte längre någon mening med att dra ut på tiden med värvningen då spelaren inte längre ingår i Antonio Contes planer.

Chelsea befinner sig just nu på försäsongsturné i Asien och återvänder till London den 1 augusti, ett datum som ska vara avgörande för förhandlingarna om den brasilianske anfallaren. Den 6 augusti möter man Arsenal i Community Shield och drygt en vecka senare drar Premier League igång, något som gör att den engelska huvudstadsklubben sägs vilja göra sig av med Costa, men man ska inte känna någon stress.

Costa kommer dock inte kunna spela matcher med Atlético förrän januari månad på grund av registreringsförbud. Tanken är att Costa ska träna med Diego Simeone och tränarstaben under höstsäsongen för att vara i sitt bästa esse efter årsskiftet, men spelaren sägs även komma att bli utlånad för att få speltid.

SE ÄVEN: Chelsea lönelista 2017

Simeone största önskan på transfermarknaden

Diego Costa är en spelare som Simeone alltid tyckt om. Brasilianarens tidigare sejour i den spanska huvudstadsklubben har lämnat ett stort avtryck på den argentinske tränare och ända sen Costa lämnade för Chelsea har Simeone velat ha tillbaka spelaren. Under transferfönsterna de senaste två åren har det ständigt ryktats om att spelaren ska återvända till Los Colchoneros och nu sägs det alltså endast vara en fråga om ett par veckor innan affären förväntas bli offentliggjord.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365