Atletico Madrid vill värva Jose Callejon

Atletico Madrid vill värva Jose Callejon

Kopplas ihop med Atletico på nytt

Atletico Madrid vill värva från Napoli. Den spanska klubben vill plocka in Jose Callejon, enligt Fotbolltransfers.

Jose Callejon har vid upprepade tillfällen kopplats ihop med Atletico Madrid. Detta skedde både under sommaren 2014 och januari 2015. Nu har det gamla ryktet satt igång på nytt. Atletico är intresserade av att värva spanjoren, uppger Fotbollstransfers.

Det sägs att den spanska klubben är sugen på att locka till sig 29-åringen. Man påstås vara beredda att erbjuda de pengar som Callejons utköpsklausul med nuvarande klubben Napoli ligger på. Den klausulen sägs ligga på mellan 23 och 32 miljoner euro.

Callejon har spelat för Napoli sedan sommaren 2013, då han lämnade Real Madrid. Väljer spelaren att flytta till Reals stadsrival Atletico kan det komma att bli en känslig övergång.

Det är dock oklart när Madridklubben har tänkt sig att värva Callejon. Atletico har dömts till ett transferförbud över de två kommande övergångsperioderna tillsammans med grannen Real. Alltså får man inte plocka in någon spelare förrän i januari 2018. Det transferförbudet verkar dock inte stoppa alla rykten omkring föreningen. Bland annat har det hävdats att Atlético Madrid följer André Silva från FC Porto.

Samtidigt har det även sagts att vissa spelare kan lämna Vicente Calderon. Till exempel har det uppgetts att fyra storklubbar är ute efter Antoine Griezmann.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply