Atlético Madrid prisat på La Liga-gala

La Liga-klubben slog både Barca och Real Madrid

När La Liga-galan hölls i Valencia i måndags kammade Atlético Madrid hem flest utmärkelser av alla.

Atlético Madrid är inne i en bra epok just nu. De fortsätter att skörda framgångar och i måndags när La Liga-galan gick av stapeln fick klubben flest utmärkelser av alla.

För när kvällen hade summerats hade Atlético tilldelats flest priser för den förra säsongen, där klubben slutade trea. Målvakten Jan Oblak utsågs till säsongens bästa målvakt med Diego Godin prisades som bäste försvarare.

Slog Barcelona och Real Madrid

Med sina framgångar på galan slog Madrid-klubben både lokalkonkurrenten Real Madrid och ligavinnaren Barcelona. Barcelona fick förvisso pris via Lionel Messi, som utsågs till den förra säsongens bäste anfallare, och Luka Modric gav Real Madrid en utmärkelse som bäste mittfältare. Men Atlético Madrid hade mer att hämta.

Tränaren Diego Simeone, som väntas lämna klubben när hans kontrakt går ut, prisades som den bäste tränaren på galan i Valencia.

– Det är självklart en stor ära att få en sån här utmärkelse, sa Simeone enligt Marca efter att han tagit emot sitt pris.

Även mittbacken Diego Godin kände sig ärofylld efter måndagens besök i Valencia.

– Det är ett stort privilegium och ära att få mig tilldelat det här priset. Jag kunde inte vara stoltare, sa uruguayanen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365