”Atlético Madrid överens med argentinska talanger”

Uppgifter: Atlético Madrid värvar River Plate-talanger

Flera spanska medier skriver under lördagskvällen att den spanska huvudstadsklubben kommit överens med River Plate om två spelare.

Atlético Madrid har börjat jobba på ett helt annat sätt en förr. Under de senaste åren har man utvecklat sin scoutingverksamhet och sedan dess har man värvat in flera lovande spelare. De två mest uppmärksammade är Jose Maria Giménez som kom för två säsonger sedan och Ángel Correa som man värvade inför säsongen. Den förstnämnde skrevs aldrig in i truppen den första säsongen då man hellre ville att uruguayanen skulle formas av Simeones tränarstab och denna säsong har den uruguayanske landslagsmannen stått för flera fina insatser i den rödvita tröjan. Ángel Correa som kom inför säsongen har dock haft det svårare då man hittade en cysta vid hjärtat och den före detta San Lorenzo-spelaren tvingades till operation. De både kommer att vara på topp till nästa säsong och nu kan de unga sydamerikanerna få sällskap av två argentinare.

Värvar River Plate-duo

Det är den spanska radiokanalen Cadena COPE genom den pålitlige journalisten Antonio Ruiz som kom fram med uppgifterna på lördagen om att Emmanuel Mammana och Matias Kraneviter ska vara överens med Atlético. Atléticos ägare Miguel Ángel Gil Marín befinner sig för tillfället i Argentina och såg nattens Superclásico mellan River Plate och Boca Juniors tillsammans med River Plates ledning. Efter spelarnas insatser ska man ha tagit ett slutgiltigt beslut om att värva de båda spelarna och senare på kvällen skrev man under papperna.

Betalar 20 miljoner euro

Samtliga spanska medier är överens om att affären är sluten och att Atlético kommer att betala 20 miljoner euro för båda spelarna, en summa som anses vara ganska liten då Mammana är en av River Plates och Argentinas mest lovande talanger.

Se även: Atlético-stjärnan vill till London
Se även: Atlético förlänger med mittfältstalangen
Se även: Atlético jagar Valencias mittfältsstjärna

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365