bet365

Atletico Madrid nära värvning av Nikola Kalinic

Atletico Madrid nära värvning av Nikola Kalinic

Nikola Kalinic kan lämna för spel i Atletico Madrid

Kroaten har inte hittat rätt i AC Milan under sitt första år i klubben. Nu kan han vara på väg att lämna för spel i Atlético Madrid den kommande säsongen.

Atletico Madrid är på jakt efter en anfallare innan transferfönstret stänger i augusti månad. Efter att Fernando Torres lämnat klubben och Kevin Gameiro ser ut att ha gjort sitt i den rödvita tröjan är man nu ute efter en ersättare. Ett namn det pratats en del om är Nikola Kalunic som för närvarande spelar i AC Milan. Anfallaren anslöt från Fiorentina sommaren 2017 men har inte hittat rätt i den rödsvarta tröjan. Nu kan han styra skutan mot La Liga där Atletico Madrid är intresserade.

Enligt flera spanska tidningar ska Atletico och Milan vara nära att komma överens om en flytt för den kroatiske anfallaren. Atletico sägs låna in anfallare med en obligatorisk köpoption nästa sommar. Prislappen är då satt till 18 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid nära att värva Gelson Martins

Hemskickad från VM

Under sommarens VM-slutspel var Nikola Kalinic en av de spelare det pratades mest om, i alla fall utanför planen. 30-åringen vägrade nämligen att bli inbytt med endast ett par minuter kvar av Kroatiens första gruppspelsmatch. Han blev då hemskickad av det kroatiska fotbollsförbundet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply