Atlético Madrid jobbar för att hämta in Héctor Bellerín

bet365
Atlético Madrid jobbar för att hämta in Héctor Bellerín
bet365

Atlético Madrid är på jakt efter att förstärka med en högerback. Nu sägs man vilja göra ett nytt försök att värva in Héctor Bellerín i sommar.

Med värvningen av Rodrigo de Paul så gott som klar är Atlético Madrid nu på jakt efter en högerback. Då både Kieran Trippier ryktas vara på väg bort samtidigt som Sime Vrsaljko och Santiago Arias inte blir kvitt sina skadeproblem ryktas vara på väg bort ska man nu ha blickarna riktade mot en ersättare.

Enligt både Diario MARCA och SPORT ska Héctor Bellerín vara den spelare som Atlético Madrid ska ha på agendan för att få in en ersättare. Andrea Berta som är en av de värvningsansvariga i Atlético har följt spelaren på nära håll under flertalet säsonger och nu ska det vara spanjoren som man pekat ut som den spelare man vill värva under sommaren.

Det finns två olika scenarion för att Bellerín ska kunna skriva på för Atlético. Antingen att Kieran Tripper (som kopplas ihop med Manchester United) eller att Sime Vrsaljko (ryktas till Serie A) lämnar klubben för att skapa utrymme för Bellerín. Det är dock troligast att Vrsaljko blir den som lämnar då Manchester United inte ser ut att betala Trippiers utköpsklausul på 40 miljoner pund.

SE ÄVEN: Uppgifter: Anfallsstjärnan på väg till Arsenal i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply