bet365

Kevin Gameiro och Alexandre Lacazette ska få Diego Simeone att stanna

Atlético Madrid jagar nya anfallare

Atlético Madrid vill övertyga sin tränare Diego Simeone att stanna. Nu öppnar klubben för att värva in Lyons Alexandre Lacazette och Sevillas Kevin Gameiro. 

Det kom så sent som igår uppgifter om att Diego Simeone ser ut att stanna i Atlético Madrid. Trots att han tidigare bjudit på det här uttalandet hos engelska Sky Sports efter förlusten i Champions League:

– Måste jag fortsätta i Atlético eller är det slutet på en cykel? Jag måste fundera på det, sa Simeone då.

Men kanske har den spanska klubben lyckats övertyga argentinaren om att han ska stanna i Madrid. Champions League-finalisten har redan kommit överens med Nicolas Gaitan om ett kontrakt, och nu verkar det vara fler spelare på ingång.

Enligt spanska AS ska klubben nu vara på jakt efter ligarivalen Sevillas anfallsess Kevin Gameiro och Lyons skyttekung Alexandre Lacazette. Två spelare som enligt tidningen ska fungera som plåster på såren då klubben inte lär ha möjlighet att knyta åt sig Gonzalo Higuain, Edinson Cavani eller Diego Costa. Som tidigare kopplats ihop med toppklubben.

Kontrakt till 2019

Varken Kevin Gameiro eller Alexandre Lacazette lär dock bli lätta värvningar för Atlético. Båda har ett kontrakt till 2019 och Lyon avvisade enligt AS nyss ett bud på 36 miljoner euro från en europeisk toppklubb för sin guldklimp. Kevin Gameiro har och sin sida en utköpsklausul på 40 miljoner euro, och Sevilla lär till varje pris försöka undvika att sälja en av sina bästa spelare till en ligarival.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply