Atlético Madrid har budat på Mauro Icardi

Atlético Madrid har budat på Mauro Icardi

Har lagt ett bud på Inters anfallare

Atlético Madrid vill värva Inters anfallare Mauro Icardi. Den spanska klubben har nu lagt ett bud på spelaren. Detta bekräftas av spelarens fru och agent, uppger Football Espana.

Mauro Icardi är en fruktad anfallare i Serie A. Sedan att han flyttade till Inter i juli 2013 har han jagats av flera klubbar. Bland annat har det pratats om att Manchester United jagar Icardi och att Icardi är på PSGs radar. Nu verkar det som att ännu en klubb ger sig in i jakten på spelaren.

Atlético Madrid har lagt ett bud på Inters argentinare. Detta bekräftas av Wanda Nara, som både är Icardis fru och agent, uppger Football Espana.

– Atlético Madrid har lagt ett bud på Icardi men en flytt blir svår. Han vill stanna i Inter. Han är lagkapten, han trivs väldigt bra och vi förnyades hans kontrakt förra året. Han kommer med största sannolikhet inte att lämna Inter, då han trivs väldigt bra här, säger Nara enligt Football Espana.

Om Icardi mot förmodan väljer att lämna den italienska klubben innebär det att han spenderade tre säsonger i Milano. Han har tidigare spelat för Sampdoria, och under sin ungdom representerade han även Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply