Atlético Madrid följer André Silva från FC Porto

Atlético Madrid följer André Silva från FC Porto

André Silva kan lämna för Atlético Madrid

Enligt portugisisk media följer Atlético Madrid 20-årige André Silva som stått för sex mål på de sju senaste matcherna för FC Porto.

Atlético Madrid följer Andre Silva och har även kontaktat FC Porto för att visa sitt intresse för spelaren. Det skriver Diário de Noticias på måndagsmorgonen. Anfallaren som endast är 20 år jagas av flera storklubbar men en flytt till Atlético ser ut att vara mest trovärdig, detta efter att den spanska huvudstadsklubben lånat ut Óliver Torres och Diogo Jota till Porto.

De tidigare affärerna mellan klubbarna ska ha öppnat ut för en övergång för Silva som stått för sex mål på de sju senaste matcherna och nyligen debuterat i det portugisiska landslaget. Silvas utveckling har gjort att flera storklubbar visat intresse för anfallaren vilket gjort spelarens klubb nu förlängt spelarens kontrakt till 2021 samtidigt som utköpsklausulen höjts från 25 miljoner euro till 60 miljoner.

Enligt tidningen ska utlåningarna av Torres och Jota vara en av nycklarna till värvningen av André Silva till Atlético Madrid och om Portos president Pinto da Costa vill köpa loss de båda talangerna sägs man kunna komma överens om en affär där Silva går i motsatt riktning.

SE ÄVEN: Antoine Griezmann avslöjar varför han stannar i Atlético 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply