• Error, no group ID set! Check your syntax!

Arsenal drömmer om att värva Saúl Niguez i sommar

Arsenal drömmer om att värva Saúl Niguez i sommar

Arsenal vill värva Saúl

På fredagsförmiddagen lottades Arsenal mot Atlético Madrid som en av semifinalerna i Europa League. Nu siktar Arsenal in sig på att värva en av de rödvitas spelare i sommar.

Det börjar närma sig finaler när det kommer till de europeiska cuperna. Både Champions League och Europa League har gått in i semifinalerna och den semi som lockar mest i EL är den mellan Arsenal och Atlético Madrid. Det är dock inte bara på planen som Arsenal utmanar Atlético Madrid. Nu vill man även värva en av spanjorernas mittfältare under sommarens transferfönster.

Flera brittiska tidningar skriver under lördagsmorgonen att Arsenal vill köpa Saúl Niguez från Atlético Madrid. Spelaren som kommer från klubbens ungdomsakademier har växt ut till en av de viktigaste spelarna i Diego Pablo Simeones lagbygge och nu vill Wenger se honom på Emirates Stadium nästa säsong.

23-åringen sitter för närvarande på ett kontrakt med Atlético Madrid som binder honom till klubben till och med sommaren 2026. Han har en utköpsklausul på 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: Överraskningen: Fabio Capello kopplas ihop med Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply