Antoine Griezmann kan förlänga med Atlético Madrid

Antoine Griezmann kan förlänga med Atlético Madrid

Griezmann kan stanna i Atlético

Efter att ha fått med sig 1-1 borta mot Arsenal i torsdagens Europa League-semifinal säger fransmannen att han ligger i förhandlingar med Atlético Madrid.

Under de senaste åren har det pratats väldigt mycket om att Antoine Griezmann skulle vara på väg att lämna Atlético Madrid. Till en början var det framför allt Manchester United som sades vara närmst att värva anfallaren men under det senaste halvåret är det FC Barcelona som sagts bli nästa destination.

Griezmann själv sägs dock inte längre vara lika övertygade om att flytta från den spanska huvudstadsklubben och efter att ha spelat mot Arsenal uttalar han sig om framtiden.

– Om jag kommer att fortsätta spela i Atlético eller inte? Jag vet inte, vi får se. Vi håller på att diskutera med klubben om vad som ska hända framöver, säger Griezmann till Silly Season Sverige som var på plats på Emirates Stadium.

För tillfället har Griezmann kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2022 och har en utköpsklausul på 100 miljoner euro. Ett pris som i dagens läge får se som ett fynd för spelaren som utvecklats till en av de bästa i världen sen flytten till Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply