Ante Rebic detaljer från Atlético Madrid

Ante Rebic detaljer från Atlético Madrid

Atlético Madrid värvar Ante Rebic?

Den spanska huvudstadsklubben förstärker rejält eft tre stora försäljningar. Nu sägs Ante Rebic vara endast detaljer från att skriva på för Atlético Madrid.

Sommaren 2019 är svängig för Atlético Madrids del. Efter att det stått klart att varken Antoine Griezmann, Lucas Hernandez eller Rodrígo skulle fortsätta i den rödvita tröjan nästkommande säsong drog den spanska huvudstadsklubben igång för att värva in ersättare i sommar. Även flertalet spelare i baklinjen har gjort sin sista match i klubben och sakta men säkert håller Atlético på att värva in ersättare.

Sedan tidigare står det klart att Marcos Llorente flyttar till Los Colchoneros i sommar samtidigt som värvningarna av João Felix och Renan Lodi ser ut att bli officiella när som helst. Nu kommer rapporter om nästa spelare som ska vara nära att flytta till Atlético Madrid.

Det är österrikisk media som sent under lördagskvällen gick ut med att Ante Rebic är nära Atlético Madrid och att en affär kommer att bli klar inom kort. Enligt Sky Sport Austria ska Rebic ha gått med på en flytt till den spanska huvudstadsklubben samtidigt som prislappen hamnar på 40 miljoner euro. Atlético Madrid inleder sin försäsongsträning den 4 juli och Diego Pablo Simeone vill ha gjort klart med så många värvningar som möjligt innan det utsatta datumet.

Den gångna säsongen spelade kroaten 38 matcher för Eintracht Frankfurt där det blev tio mål och sex assist. Skulle en flytt bli av blir Rebic tyskarnas andra stora försäljning denna sommar då man tidigare sålt Luka Jovic till Real Madrid för 60 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply