Alex Teixeira nobbar Liverpool och Chelsea för spel i Kina?

Liverpool och Chelsea kan gå miste om anfallaren

Shakhtar Donetsks anfallare Alex Teixeira kan vara på väg att nobba Premier League och istället flytta till Kina där både Jiangsu Suning och Guangzhou Evergrande är intresserade av brasilianaren.

Alex Teixeira har länge ryktats vara på väg till Chelsea och under den senaste månaden även att Liverpool vill sno Alex Teixeira framför näsan på Chelsea. Nu kan de båda klubbarna dock gå miste om 26-åringen då två av den kinesiska ligans största klubbar ska ha hört sig om att värva brasilianaren.

Den ukrainska storklubben sägs kräva 38 miljoner pund men ingen av de två engelska klubbarna ska ha kommit med ett formellt bud som uppnått Shakhtar Donetsk krav. Nu kan man gå miste om en värvning för Teixeira då spelaren kan flytta till Kina. Transferfönstret i det asiatiska landet stänger inte förrän den 26 februari och nu sägs både Jiangsu Suning och Guangzhou Evergrande erbjudande uppnå vad spelarens nuvarande klubb kräver.

De båda klubbarna som är bland de största i Kina har tidigare värvat stora namn. Jiangsu Suning värvade Ramires från Chelsea och Guangzhou Evergrande gjorde så sent som imorse klart med den colombianska anfallsstjärnan Jackson Martínez från Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply