Southampton intresserade av Lucas Silva

Real Madrid-mittfältaren kan lämna för Premier League

I vintras köpte Real Madrid den brasilianske mittfältare Lucas Silva från Cruzeiro för att förstärka mittfältet, men 23-åringen har inte lyckats ta en plats och nu vill klubben låna ut honom.

Lucas Silva kommer med största sannolikhet att lånas ut innan transferfönstret stänger och det finns en lista med flertalet klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Napoli, Fiorentina, Porto, Arsenal, Levante och Villarreal är klubbar som längre visat intresse för Silva och nu har ännu en klubb gett sig in i kampen om att skriva ett lånekontrakt med spelaren.

Enligt TMW ska Premier League-klubben Southampton vara intresserade av att låna in spelaren resten av säsongen. Klubben ska inte ha något problem med att Silva inte har ett EU-pass vilket ska vara en av huvudanledningarna till att mittfältaren inte har någon plats i den spanska huvudstadsklubben.

Lucas Silvas kontrakt med Real Madrid går ut sommaren 2020.

Även Illarramendi på väg bort

Det är inte bara Lucas Silva som ser ut att lämna klubben. Rafael Benítez sägs inte heller räkna med mittfältaren Asier Illarramendi som kom från Real Sociedad 2013. Illarramendi har länge ryktats vara på väg tillbaka till sin moderklubb med två misslyckade säsonger i Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply