bet365

Sneijder agent: ”Inga Galatasaray-samtal”

Wesley Sneijders agent insisterar nu att ”en närstående övergång till Galatasaray är omöjlig”, då han inte kommer att samtala med den turkiska klubben och istället öppnar dörren för vad Premier League har att erbjuda.
 
Inter har sedan tidigare redan accepterat budet på 10 miljoner euro från Galatasaray och det hävdas att klubbarna redan har utbytt pappersarbete med varandra. Sneijder agent har tidigare sagt till turkiska medier att det kommer att bli klar på lördagen”, men motsäger nu det i en annan intervju.

”Vi har inte talat med Galatasaray om ett kontrakt, en närstående övergång är omöjlig,” säger agenten Sören Lerby till Voetbal International från Holland.

Wesley och Yolanthe avgör om det ska bli någon ytterligare kontakt. Fram till det ögonblicket, kommer Wesley att vara fri att göra sina beslut.”

Agenten medger också att han ständigt rings upp från Turkiet kring den eventuella övergången, där han dock inte har lust att svara på frågorna.

På senare tid har jag fått många telefonsamtal från Turkiet, men jag ser landsnumret och avvisar samtalen,” säger agenten som också säger att han vet ingenting om klubbarnas omtalade överenskommelse.

”Om Inter har ett avtal med Galatasaray? I ärlighetens namn, jag vet ingenting om det. Inter har inte berättat för mig om något. Jag skulle inte förvänta mig någon snabb utveckling, dock.

Efter det att Galatasaray förklarade att man villesvar inom ett par dagar, har det rapporterats om att Sneijder och hans agent stannat upp i hopp om att  ett ”bättre” förslag ska dyka upp. Holländaren själv föredrar Premier League, där Liverpool, Manchester City, Arsenal, Manchester United och även Chelsea har kopplats ihop med mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply