Snabbaste målet i Allsvenskan?

Allsvenskan TV-avtal och TV-rättigheter 2016

Snabbaste målet Allsvenskan 2016?

Vilket lag gör det snabbaste målet i Allsvenskan 2016? Det finns många målskyttar i Allsvenskan 2016 som kommer att ösa in mål under säsongen. Namn som Emir Kujovic, Tobias Hysén, Vidar Örn Kjartansson och Markus Rosenberg är endast några av de namn som man tippar kommer vinna skytteligan. Att de kan göra mål är det ingen som tvivlar på men frågan är vilken spelare i Allsvenskan som kommer att göra det snabbaste målet i årets serie.

Några av de roligare spelen som finns är tillgängliga på Unibet är där kan man spela på vilket lag som gör det snabbaste målet denna säsong. Det som de flesta tänker på är säkerligen AIKIFK Göteborg och Malmö FF som även är de tre lagen som förväntas vara med i fighten om förstaplatsen i ligan och försöka kvalificera sig till Champions League.

Något som många är intresserade av att spela på är vilket lag gör det snabbaste målet i Allsvenskan. Hos Unibet finns det även många andra spel som till exempel vilket lag vinner Allsvenskan, vilka lag slutar topp fyra eller vilket lag som slutar sist i Allsvenskan. Man kan även spela på enstaka matcher och resultat, antalet hörnor, antalet mål eller hur många varningar och utvisningar det kommer att bli. Det roligaste är nog dock vem som gör det snabbaste målet 2016.

Lag att göra snabbaste måletUnibet
1AIKSe Odds
2IFK GöteborgSe Odds
3Malmö FFSe Odds
4IFK NorrköpingSe Odds
5HammarbySe Odds
6HäckenSe Odds
7Djurgårdens IFSe Odds
8Gefle IFSe Odds
9Helsingborgs IFSe Odds
10ElfsborgSe Odds
11Örebro SKSe Odds
12GIF SundsvallSe Odds
13Kalmar FFSe Odds
14FalkenbergSe Odds
15Halmstads BKSe Odds
16ÅtvidabergSe Odds

Favoriter att göra första målet i Allsvenskan är AIK före IFK Göteborg och Malmö FF.

Allsvenskans första mål 2016

Tippa vem som gör första målet i Allsvenskan. Det lag som stod för det första målet i årets allsvenska är IFK Norrköping, detta mot guldtippade Malmö FF efter att Christoffer Nyman gjort 0-1 till Peking på Swedbank Stadion Malmö. Premiermatchen i Allsvenskan slutade dock med förlust för Norrköping som förlorade matchen med 3-1.

Norrköpingspelaren gjorde det första målet

Det var IFK Norrköpings Christoffer Nyman som sköt det första målet i Allsvenskan 2016. Han gjorde 1-0 i den 16:e minuten av matchen.

 

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända Allsvenskan på TV och live stream. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Allsvenska matcher på TV och live stream. Du hittar mer info om Malmö FF, AIK, Hammarby, Djurgården och IFK Göteborg genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

LIVE STREAM GRATISLIVE STREAM GRATISLIVE STREAM PPVLIVE STREAM SPORT
+ 1000 kr i bonus+ 1000 kr i bonus99 kr/match299 kr/mån
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Cmore live stream matcher Superettan 2016Cmore Sport Superettan
Hämta bonus!Hämta bonus!Beställ här!Beställ här!

Ifall du vill se svensk elitsport så är C More Sport. För endast 299 kr/månad så får du Allsvenskan, SHL, Superettan, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More Sport!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply