Sky Sports: Rafinha kan lämna Barcelona för Arsenal

Sky Sports: Rafinha kan lämna Barcelona för Arsenal

Arsenal erbjuds Rafinha

Enligt brittiska Sky Sports ska Barcelonas mittfältare vilja lämna den spanska storklubben och ska ha erbjudits till Arsenal.

Det har länge varit oklart om Arsenal kommer göra fler värvningar denna säsong. Man har tidigare plockat in Alexandre Lacazette från Lyon men efter värvningen av fransmannen har det varit tyst kring Arsene Wengers transferplaner. Den engelska huvudstadsklubben är inte precis kända för att spendera stora summor men det kan komma att bli ett till nyförvärv innan transferfönstret stänger i England. Enligt Sky Sports ska man nämligen ha blivit erbjudna att värva Rafinha från Barcelona i sommar.

Rafinha har inte åkt med på spanjorernas försäsongsläger i USA på grund av knäskada. Istället återhämtar han sig hemma i nordöstra Spanien och spelaren ingår inte i Ernesto Valverdes planer den kommande säsongen. Den brittiska tv-kanalen rapporterar att Rafinha ska ha erbjudits till Arsenal och prislappen ska ligga på 30 miljoner euro för 24-åringen.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017

Barcelonas president Josep Bartomeu har tidigare sagt att Barca inte tänker sälja mittfältaren, men spelaren själv är inte lika övertygad om att han stannar.

– Jag är öppen för allt i framtiden och endast gud vet vad som kommer hända, sa spelaren för drygt en månad sen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply