Sky Sports: Liverpool förnekar Barcelonas uttalande

Sky Sports- Liverpool förnekar Barcelonas uttalande

Liverpool förnekar utalandena

På lördagsförmiddagen berättade Barcelonas klubbledning att man inte ville betala det pris som Liverpool begärde, nu kommer svaret.

Med största sannolikhet har det inte undgått någon att Barcelona ville värva Coutinho under den nyss stängda transferfönstret. Den spanska storklubben ska ha kommit med flera bud, som förkastats av Liverpool och tillslut står det klart att brassen fortsätter spela sin fotboll på Anfield de kommande månaderna.

På lördagsmorgonen kommenterade Barcelonas klubbledning att Liverpool var beredda att sälja spelaren, men detta för ett pris man inte var villiga att betala.

– Igår, efter flera veckors samtal satte Liverpool en prislapp på en spelare vi var intresserade av. De ville ha 200 miljoner euro och då bestämde vi oss för att dra oss ur. Vi gav oss ut på marknaden med mycket pengar och de siffror som klubbarna krävde för att släppa sina spelare var väldigt höga.

Förnekas av Liverpool

Nu rapporterar den brittiska tv-kanalen Sky Sports att Liverpool aldrig satte någon prislapp på spelaren och att han aldrig var till salu under sommarens övergångsfönster.

Spelaren ska själv ha lämnat in en transferbegäran till Liverpools klubbledning för ett par veckor sedan men trots det gick The Reds ägare inte med på att släppa spelaren som förlängde sitt kontrakt med klubben så sent som i januari tidigare i år.

Coutinho sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022. Han anslöt till Liverpool från Inter sommaren 2013, detta för 13 miljoner euro.

Sky Sports- Liverpool förnekar Barcelonas uttalande
Info: Allt om vilken kanal visar Sverige Vitryssland, tv tider, speltips samt odds och chans att vinna biljetter till VM-kvalet!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply