Sky Sports: Arsenal säljer Gabriel Paulista till Valencia

Sky Sports- Arsenal säljer Gabriel Paulista till Valencia

Gabriel lämnar Arsenal i sommar

Enligt brittisk media kommer Arsenal göra sig av med Gabriel Paulista i sommar. Den engelska huvudstadsklubben ska redan ha hittat en köpare.

Gabriel har inte riktigt varit den förstärkning som Arsenal hoppades på. Efter att ha spelat sin fotboll på Emirates Stadium under två och ett halvt års tid ser brasilianaren ut att ha en och en halv fot utanför Arsenal och enligt brittisk media kommer 26-åringen att lämna inom kort.

Det är tv-kanalen Sky Sports som kommer med uppgifter om att Arsenal säljer Gabriel till Valencia för en prislapp på närmare 11,5 miljoner euro. Spelaren anslöt till Arsenal i januari 2015 och kostade då 15 miljoner euro.

Gabriel som tidigare spelat i spanska Villarreal är nu alltså på väg tillbaka till La Liga där han tidigare tillbringat två säsonger.

Valencia inleder La Liga med att ta med Las Palmas hemma på Mestalla ikväll, matchen drar igång 22:15.

Sky Sports- Arsenal säljer Gabriel Paulista till Valencia

Everton jagar Danny Welbeck

Tidigare under sommaren talades det om att Everton var intresserade Olivier Giroud. I slutändan misslyckades Merseysideklubben med att plocka in fransmannen. Nu riktar de mörkblå sina blickar mot en annan Arsenal-forward. Everton jagar Danny Welbeck, rapporterar Daily Mirror.

Trots att Everton har värvat in två anfallare under sommaren (Wayne Rooney och Sandro Ramírez) är klubben sugen på att plocka in en tredje spelare på positionen. Allt för att fylla luckan efter Romelu Lukaku, som numera tillhör Manchester United. I den processen har klubbledningen på Goodison Park börjat arbeta för att locka Welbeck till föreningen.

Sky Sports- Arsenal säljer Gabriel Paulista till Valencia

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply