bet365

Dembele: ”Jag stannar till 100 procent”

Dembele: "Jag stannar till 100 procent"

Omtalade Celtic-strikern stannar

Efter alla ryktesgångar gällande den franske Celtic-talangen Moussa Dembele talar anfallaren nu själv ut och menar på att han inte ser sig själv lämna den skotska klubben inom den närmsta framtiden i alla fall.

Många är de klubbar som jagar den unge och lovande Moussa Dembele. Den blott 20-årige fransmannen som tidigare i somras lämnade Londonklubben Fulham kom till skotska Celtic helt gratis och har omedelbart gjort ett intryck som inte enbart har märkts i den skotska ligan utan även resonerat ut genom Europa, inte minst tack vare att Dembele gjorde två mål i Celtics 3-3 möte med Manchester City i Champions League tidigare i höstas, vilket fick många klubbar att öppna upp ögonen för anfallaren. Bland annat kopplas Barcelona, Paris Saint-Germain och Manchester City ihop med anfallaren, som nu har gått ut och förklarat att hans intentioner är att stanna med Celtic i den närmsta framtiden.

– Skulle jag lämna Celtic? Det är vad alla säger, men jag har inte sagt det. Så länge som det hänger på mig, kommer jag att vara här tills mitt kontrakt är slut, och för många år till. Det är ingenting som jag tänker på. Jag lyssnar inte på dem historierna. Jag vill fortsätta spela i Champions League och fortsätta spela i Champions League för Celtic först. För jag tror att jag kommer stanna här, 100 procent. Jag vill fortsätta utvecklas och bli bättre som spelare, sade Dembele via TMW.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply