Show av Cristiano Ronaldo räddade ’Los Blancos’

När startelvorna till matchen offentliggjordes kunde vi konstatera att José Mourinho fortsätter med att peta Iker Casillas. I målet stod Antonio Adan för andra gången den här säsongen i La Liga.

Matchen då. Karim Benzema satte in öppningsmålet bara några minuter in i första halvlek. En drömstart för Los Blancos trodde många, men Adan drog på sig ett rött kort och en straff vilket gjorde hela matchen svårare för hemmalaget.

Xabi Prieto rullade in kvitteringsmålet på Iker Casillas. Sami Khedira lyckades innan pausvilan klacka in 2-1 men Sociedad vägrade att gå till paus i underläge. Xabi Prieto placerade in 2-2 innan domaren blåste av halvleken.

Sedan var det show av Cristiano Ronaldo som räddade Real Madrid. Portugisen kom förbi Sociedads backlinje i den 68:e matchminuten och satte in 3-2 till Real Madrid. Bara någon minut senare trillade portugisen enkelt utanför straffområdet och fick ett saftigt frisparksläge.

Och som vanligt, så var det Cristiano som tog hand om den. Målvakten trodde att han hade koll på frisparken men bollen gled igenom handskarna och in i mål. Men Real Sociedad fortsatte kriga och fick in 4-3 genom Xabi Prieto som gjorde ett hattrick på Santiago Bernabeu