Shaqiri nära Liverpool – ska genomföra läkarundersökning

Shaqiri nära Liverpool - ska genomföra läkarunderöskning

Schweiziska stjärnan nära flytt till FC Liverpool

Det har varit på gång länge att den schweiziske stjärnan Xherdan Shaqiri ska vara nära en flytt till ifrån Stoke City. Nu verkar det vara väldigt nära att yttern går till Liverpool.

Den gångna säsongen har kanske inte varit den roligaste för Shaqiri. Först åkte han ut med Stoke ur Premier League, och sedan fick Sverige sno kvartsfinalplatsen. Det gör att Sverige fick spela mot England, medan schweizarna istället fick packa och åka hem.

Nu kan han även vara på väg bort från Stoke. Det är The Mirror som skriver att den schweiziske yttern ska vara på väg bort, samtidigt som de inte vill sälja honom. Då kan det bli ett lång. Framför allt Liverpool har ryktats vara intresserade av att värva Stoke-spelaren det senaste.

Nära Liverpool

SE MER: TV Tider British Open

Dock verkar det som om det blir Liverpool tillslut. Merseyside-klubben, som nådde final i Champions League ifjol, fortsätter att värva friskt. Nu ska de vilja få tag på fler och nya spelare för att förstärka klubben.

Enligt lokaltidningen Liverpool Echo ska Shaqiri nu genomgå en läkarundersökning med PL-klubben. Något som nu gör att Stoke-stjärnan förstås ska vara väldigt nära att ansluta sig till The Reds inom kort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply