Sevillas Jose Antonio Reyes till Kina?

Sevillas Jose Antonio Reyes till Kina?

Reyes till Shanghai Shenhua?

På måndagen rapporterar den spanska tidningen Diario AS att Jose Antonio Reyes kan vara på väg att lämna La Liga och Sevilla för spel i Chinese Super League.

Jose Antonio Reyes har varit i klubbar som Arsenal, Real Madrid, Benfica, Real Madrid och nu i Sevilla. Andalusiern har dock inte lyckats hålla en jämn form i någon av klubbarna som han representerat. Nu sägs det att spelaren kan vara på väg bort då kinesiska Shanghai Shenhua ska vara intresserade att köpa loss spelaren. Laget tränas av Gregorio Manzano som tidigare var tränare under Reyes tid i Atlético Madrid och de första kontakterna ska ha tagits för ett par dagar sen. Enligt tidningen ska Bruce Zhou, sportchef i den kinesiska klubben vara beredd att lägga en summa på närmare sex miljoner euro för att få loss spelaren som har kontrakt med sin nuvarande klubb till och med 30 juni 2017.

Spelaren förlängde sitt kontrakt med den andalusiska klubben förra säsongen, dock är det inget som hindrar den kinesiska klubben från att lägga en bud på spelaren. Man är inte bara intresserade av att betala övergångssumman för spelaren, man vill även tredubbla spelarens lön genom att ge honom ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två åren.

Spelaren berättade i en intervju med SvenskaFans för drygt tre veckor sen att han inte tänker på en flytt, varken till MLS eller någon annan världsdel.

– Just nu tänker jag inte på det. Mitt enda fokus är att träna hårt för att vara användbar och kunna göra nytta för mitt Sevilla.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365