Sevilla – Getafe 2-1

Sevilla tog emot Getafe i premiären och vann med siffrorna 2-1. Hemmalaget hade 2-0 i halvtid, men man lät Getafe komma in i matchen i andra halvlek vilket resulterade till ett mål från Getafe. Dock hann bortalaget i kvällens match, Getafe, aldrig göra ännu ett mål och Sevilla lyckades vinna matchen.

Sevilla började bäst och skapade flera vassa lägen. Det gav till slut utdelning när Fazio nickade in bollen i mål efter en hörna. Bara några minuter senare utökade Sevilla sin ledning genom Negredo som satte 2-0 på straff.

Getafe var ofarliga i första halvlek, men kom igång i andra och reducerade rätt så snabbt till 2-1. Alexis stod för målet. Sedan vaskade båda lagen fram några målchanser, men det blev inte något ytterligare mål i matchen och Sevilla vann med 2-1.

En enkel seger för Sevilla då Getafe aldrig var nära en kvittering i andra halvlek.