Sergio Ramos vill se Neymar i Real Madrid

Sergio Ramos vill se Neymar i Real Madrid

Real Madrid-kaptenen ser gärna Neymar i Real Madrid

I en intervju med spansk radio säger Sergio Ramos att han gärna ser Neymar komma till Real Madrid. Detta gärna redan under vinteruppehållet.

Sommaren 2017 stod det klart att Neymar blev världens dyraste fotbollsspelare. Paris Saint-Germain betalade då otroliga 222 miljoner euro för spelarens tjänster och under tiden i PSG har brassen visat upp sina kvalitéer gång på gång. Neymar ska dock inte vara helt nöjd med sin roll i den franska huvudstadsklubben och för några dagar sen rapporterades det att Neymar ville skriva på för Real Madrid. Nu välkomnar Madrids lagkapten superstjärnan och säger att det skulle vara en bra förstärkning att få in Neymar.

Sergio Ramos vill se Neymar i Real Madrid

– Skulle det vara upp till mig skulle jag värva Neymar redan i december månad, säger Ramos till radiostationen Cadena SER.

Lagkaptenen säger att han gärna spelar med Neymar och att mellanlandningen i PSG kan göra en flytt till Estadio Santiago Bernabéu lättare.

– Jag gillar att spela med de bästa och Neymar tillhör dem. Kanske skulle det vara enklare för honom att komma från PSG än direkt från Barcelona.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i Paris Saint-Germain

Sergio Ramos vill se Neymar i Real Madrid

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply