Serbiens trupp VM 2022 – Serbiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Serbiens trupp VM 2018 - serbiska truppen till fotbolls-VM 2018!

Serbiens VM trupp 2022

Serbiens trupp VM 2022? Serbien VM trupp 2022? Serbiens VM trupp 2022? Det är nu dags att ta en titt på våra grannar. Precis som Sverige tog sig Serbien sig till turneringen efter att ha tagit sig till playoff. Sverige slog Italien i sitt dubbelmöte och för Serbiens del slog man Irland. Man var farligt ute efter den första matchen då det endast blev 0-0 hemma. Returen vann man dock med klara 1-5. Se och spela på fotboll live =>

Serbiens trupp VM 2022 - Serbiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Det har gått drygt sju månader sedan man tog sig till turneringen. Truppen är nu presenterad och det är klart vilka spelare som kommer att vara med i matcherna mot Frankrike, Peru och Australien. Den serbiska VM truppen har ingen lätt uppgift framför sig. Man bör dock ta sig vidare från gruppen som tvåa. Det må bli svårt att knipa förstaplatsen men en andraplats är det man får sikta på.

Serbiens VM trupp 2022? Serbiens trupp till Fotbolls-VM är en av de bättre på senare år. Den stora stjärnan är Christian Eriksen som till vardags spelar i engelska Tottenham. Man har även Kasper Schmeichel på målvaktsposten samt Nikolai Jörgensen längst fram. Man har en bra blandning med spelare från inhemska liga och en del som spelar utomlands. Ett av flera namn att hålla koll på är Kasper Dolberg. Anfallaren har slagit igenom i Ajax och är den som ska göra det längst fram för våra rödvita grannar.

Serbiens matcher i VM 2022 är överkomliga. Man må få det svårt mot Frankrike men man bör gå vidare om man slår Peru och Australien. Två lag som inte har speciellt mycket erfarenhet när det kommer till spel i VM.

På spelmarknaden när det kommer till odds i VM 2022 är serbiskarna långt ifrån favoriter. Faktum är att man har lika mycket i odds som Sverige (101.00). Streama VM live här =>

Serbiens trupp VM 2022 - Serbiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Serbiens VM-trupp 2022

Marknadens betting sidor och spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Serbiens VM-trupp är en av de starkare som kommer att delta i turneringen. man kommer dock inte ha någon större chans att vinna hela turneringen. Kolla in odds på Serbien i VM 2022.

  • Odds att Serbien vinner VM (vinnarodds): 101.00
  • Odds att Serbien går vidare från gruppen: 2.05
  • Odds att Serbien vinner gruppen: 8.50
  • Odds att Serbien kommer sist i gruppen: 5.00

Serbiska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp G
Ranking: 35 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Mladen Krstajić

Serbiens trupp VM 2022? Här är samtliga spelare i den serbiska VM-truppen. Vi har sorterat in de efter position. Serbiens VM-trupp har totalt 20 utespelare och 3 målvakter. Serbiens trupp till VM är de ni ser nedan. Dessa är även Serbiens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Serbien. Truppen är nu officiell.

Serbiens trupp VM 2022

Målvakter: Vladimir Stojkovic, Predrag Rajkovic, Marko Dmitrovic

Försvarare: Aleksandar Kolarov, Antonio Rukavina, Milan Rodic, Branislav Ivanovic, Uros Spajic, Milos Veljkovic, Dusko Tosic, Nikola Milenkovic

Mittfältare: Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Marko Grujic, Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Filip Kostic, Nemanja Radonjic, Sergej Milinkovic-Savic, Adem Ljajic

Anfallare: Aleksandar Mitrovic, Aleksandar Prijovic, Luka Jovic

Serbiens bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Aleksandar Mitrovic: 6 mål

Serbiens fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Serbiens VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Nemanja Matic: Manchester Uniteds mittfältare är helt klart den som kommer att behöva bära laget på sina axlar. Detta tillsammans med ett par andra spelare. Matic är den stora stärnan är det kommer till den serbiska truppen och nästan allt kommer gå via honom.

Sergej Milinkovic-Savic: Tillsammans med Matic ska Milinkovic-Savic styra serbernas mittfältet. ’Sergej’ har kommit fram i Lazio och är en av de mest jagade spelarna på transfermarknaden. Det är framför allt Paris Saint-Germain och Manchester United ska ha anmält sitt intresse.

Aleksandar Mitrovic: Anfallaren som till vardags hör hemma i Fulham stod för sex mål i kvalet. Han blev därmed Serbiens bästa målskytt och är den som ska göra målen för laget i VM.

Serbiens spelprogram i VM 2022

Serbiens VM trupp 2022? Det var nog inte många som drog på smilgroparna i Serbien när lottningen kom. Man må komma att spela två väldigt heta matcher mot Brasilien och Schweiz. Chanserna att ta sig vidare från gruppen är dock inte lika stora. Det känns dock som det fanns en viss optimism när lottningen av VM 2022 avgjordes. Matchen mot Kamerun blir helt avgörande för om vem som ska ha en chans på andraplatsen. Därefter gäller det dock att vinna och/eller ta poäng i matcherna mot Brasilien och Schweiz

Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM har Serbien samma upplägg. Det nordafrikanska landet kommer spela sina tre matcher på olika arenor. Värdlandet Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på elva städer där man har totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Serbiens VM-matcher i Qatar

Serbiens VM trupp 2022? När spelar Serbiens sin första match i VM 2022? Serbien har lottats in i samma grupp som Brasilien, Costa Rica och Schweiz. Det är inte mycket som återstår innan turneringen drar igång. Serbiens första match spelar man mot Costa Rica den 17 juni med start klockan 14:00. När spelar Serbiens nästa match i VM? Därefter den 22 juni mot Schweiz. Den tredje och sista gruppspelsmatchen är mot självaste Brasilien och spelas den 27 juni. Det är oklart vem man för möta i nästa runda. Detta då det ska spelas många matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Serbiens i sin VM-grupp? Serbiens spelar i VM-gruppen Grupp G. De lag som spelar i Grupp G utöver Serbien är Brasilien, Schweiz och Kamerun. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Vanliga frågor om Serbiens trupp VM 2022

Har du några frågor kring Serbiens trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Serbiens trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Serbiens och spelarna i det serbiska landslaget. 

Förutom Serbiens har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Serbiens vinner Fotbolls-VM 2022.

Serbien VM trupp 2022 - Serbiska truppen till VM i fotboll 2022!

Serbiens trupp VM 2022

Serbiens VM trupp 2022? Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Serbiens trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Fler information om Fotbolls VM samt Serbien hittar du på den serbiska fotbollsförbundets hemsida.

Det är många som vill veta allt om VM 2022. Något av det mest intressanta är spelartrupperna. Storfavoriterna Spanien, Frankrike, Tyskland, Belgien och Brasilien och Argentina har alla släppts sina trupper. Danmark har valt ut sina spelare samtidigt som Serbien plockat sina 23 som åker med till Qatar. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365